Nezaboravno Valentinovo (za njega ako je zaljubljen)

U panici ste jer se približava Valentinovo, a vi nemate novaca za raskošnu večeru i poklon koji će vaša draga pamtiti cijeli život? Nemojte se nervirati, nezaboravno Valentinovo je pred vama i ovdje su neke ideje za štedljivo/nezaboravno Valentinovo:

– skuhajte večeru sami i pozovite svoju dragu kod sebe doma
vaša draga će sigurno biti oduševljena, a pogotovo ako još nikad niste kuhali za nju. Zapalite svijeće, uredite stol kao u restoranu i stavite cvijeće na stol. Ako nikad u životu niste kuhali, zamolite nekog za pomoć ili naručite večeru i donesite je iz restorana!

– umjesto odlaska u kino, posudite filmove u videoteci i pogledajte ih zajedno

Filmovi koje ćete posuditi neka budu “pravi ženski”, i ako treba i zaplačite na kraju filma zajedno sa svojom dragom. Žene vole osjećajne muškarce.

– poklon za Vašu dragu neka bude nešto osobno
Pokloni koji se najviše pamte nisu najskuplji pokloni nego oni koji najjasnije govore da vas osoba koja vam je dala poklon uistinu voli. To može biti i čokoladno srce (ali ne ako je vaša draga alergična na čokoladu), ili nešto što je vaše a ona zna koliko vam to znači (ali ne prsten koji ste kupili za bivšu djevojku kad ste je zaprosili, a ona vas je odbila).

Mislim da ste shvatili – nemojte napraviti pogrešku kod kupnje poklona koja bi mogla biti kobna za vašu vezu.

Najbolje bi bilo posavjetovati se s nekom bliskom ženskom osobom koja dobro poznaje vašu dragu. Uz iskrene namjere i lijepa čestitka sa prigodnom pjesmom/porukom bit će dovoljna i pokazati vašoj dragoj koliko je volite.

– zaljubljeni uvijek imaju velika očekivanja od Valentinova

Imajte  na umu da je to ipak još samo jedan dan u godini i ne stavljajte pred
sebe nemoguće ciljeve. Ne ulazite u bespotrebne dugove zbog Valentinova i
lijepo se provedite!